STAFI

Erida Skëndaj

Drejtoreshe Ekzekutive

Autore dhe bashkautore në përgatitjen e një sërë publikimesh, studimesh kërkimore, raportesh dhe shkrimesh në revista juridike në fushën e të drejtave të njeriut, drejtësisë dhe organeve të gjyqësorit, korrupsionit dhe pandëshkueshmërisë së tij, lidhur me imunitetin dhe referendumet, etj.

Niazi Jaho

Këshilltar Ligjor

Ka publikuar disa ese për çështje të ndryshme të tilla si probleme kushtetuese, çështjet e burimeve njerëzore dhe të tjera që kanë të bëjnë në lidhje me zbatimin e duhur dhe aplikimin e koncepteve të legjislacionit si nje legjislacion i ri Demokratik ne gazetat e përditshme

Katerina Sherko

Manaxhere Finance

Është emëruar në pozicionin e “Menaxhere Finanace” pranë Komitetit Shqiptar të Helsinkit në Janar të vitit 2003. Ka përfunduar studimet në vitin 1975 në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës , dega Kontabilitet –Financë dhe është specializuar për “Ekonomiste Tregëtie” në vitin 1986.

Valmira Kallushi

Manaxhere Projektesh

Përvoja e gjatë në sektorin e shoqërisë civile i ka dhënë mundësinë të specializohet në fusha të ndryshme, si koordinim, asistim, menaxhim projektesh, menaxhim financiar, buxhetim, menaxhim i kohës dhe i konflikteve, gjithashtu e ka zhvilluar dhe në komunikim, punë në grup, në marrëdhëniet me publikun. KLIKO PER ME TEPER

Angjelina Pulluqi

Menaxhere Zyre

Është emëruar në pozicionin e “Menaxhere Zyre” pranë Komitetit Shqiptar të Helsinkit në Dhjetor të vitit 2017. Ka përfunduar studimet në vitin 1985 në Fakultetin e Gjuhëve të huaja, Universiteti i Tiranës, gjuhë Frënge.
Nga viti 1985-1992 ka punuar si arsimtare dhe që prej vitit 1992 ka punuar si Drejtoreshë pranë Kryqit të Kuq Shpiptar, dega Tiranë. Gjatë angazhimit me shoqërinë civile, për shkak të përvojës dhe profesionalizmit në këtë sektorë, ka dhënë kontribut të frytshëm edhe në koordinimin e disa projekteve pranë KSHH.

Postime

eventet

< 2018 >
November
MoTuWeThFrSaSu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
TOP