MEDIA COVERAGE


Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) realizon videon ndërgjegjësuese për promovimin e broshurës informuese mbi Ligjin Nr. 146/2014 “Për njoftimin dhe konsultimin publik”.

Kjo broshurë ka për qëllim rritjen e ndërgjegjësimit të grupeve të interesit dhe publikut të gjerë, për të nxitur pjesëmarrjen në proceset vendimmarrëse dhe politikëbërëse, në frymën e ligjit 146/2014 “Për njoftimin dhe konsultimin publik”. Broshura është formuluar me një gjuhë të thjeshtë, e cila do t’i vijë në ndihmë grupeve të interesit, organeve publike që ndërmarrin nisma për hartimin e projektakteve dhe publikut në tërësi. Komiteti Shqiptar i Helsinkit do të ofrojë asistencë ligjore për të gjithë të interesuarit, për ushtrimin e të drejtave që burojnë nga ligji “Për njoftimin dhe konsultimin publik”.

Për më shumë informacioni, lutemi t’i referoheni Broshurës Informuese në linkun bashkëlidhur:

http://www.ahc.org.al/wp-content/uploads/2017/04/Broshur%C3%AB-Informuese.pdf

Broshura informuese dhe video nërgjegjësuese u përgatit me mbështetjen financiare të Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, në kuadër të zbatimit të nismës “Për një transparencë dhe pjesëmarrje më të lartë të
grupeve të interesit në proceset politikbërëse dhe vendimmarrëse të organeve publike”


Video Gallery

Komiteti Shqiptar i Helsinkit- Nisma kundër Ekstremizmit të Dhunshëm
Shpenzoni pak sekonda per kete video, reflektoni dhe pastaj vendimi ju takon JU Vota juaj vlen mesa
KSHH nxit zbatimin e ligjit "Për njoftimin dhe konsultimin publik"
Konsultimi publik - Sesion informimi me dhomat e biznesit
Erida Skendaj ne JAT TV per ceshtjet qe po ndjek Komiteti I Helsinkit per te drejtat e shtetasve
Erida Skendaj e ftuar në "Intervista e mbrëmjes" për Situatën e të Drejtave të Njeriut në vend
Helsinki kundër qeverisë: Nuk duhen ndaluar të burgosurit të votojnë
Mohimi i votës për të dënuarit Komiteti Helsinkit:Të shfuqizohet ligji
Vota e të dënuarve, Kuvendi e qeveria kundër KShH për shfuqizimin e ligjit
Erida Skendaj e ftuar në "Intervista e mbrëmjes" për Reformën në Drejtësi
Dekriminalizimi ne kushtetuese
KSHH çon në kushtetuese Dekriminalizimin, Skëndaj: Të votojnë të dënuarit
Shtyhet seanca e ankimimit të KSHH për ligjin e dekriminalizimit
Helsinki kundër heqjes së të drejtës së votës Paditet
“Zbatoni Reformën në Drejtësi”, Jaho Krimi po ndikon drejtpërdrejtë në organet e drejtësisë
Interviste e Drejtores Ekzekutive te KShH se per situaten parazgjedhore ne vend
VTS 01 1
26 Vjet - KShH!
Reforma ne drejtesi dhe ndergjegjesimi qytetar!
Komiteti Shqiptar i Helsinkit dhe ligji për konsultimin publik '25 Nëntor 2016'
KShH në ndihmë të shtetasve të dëmtuar, për vënien në vend të të drejtave të tyre
Spotin informues për Ligjin Nr. 146/2014 “Për njoftimin dhe konsultimin publik”
KSHH PER PELLUMB MARNIKOLLAJ
Ora News - Erida Skëndaj, drejtoreshë ekzekutive e Komitetit të Helsinkit
VOA - KShH publikoi sot një studim mbi kallëzimet e KLSh në prokuroritë e Tiranës e Durrësit.
Vizion Plus - Znj. Erida Skendaj e ftuar ne emisionin 7pa5 per te folur per temen "Përfitimi i qytetarëve nga reforma"
3JAT - 25 05 2014 E ftuar Erida Skëndaj
VOA - Raporti vjetor i Komitetit Shqiptar të Helsinkit
VOA - Raporti vjetor mbi te drejtat e njeriut i KSHH
Ora News - Meçaj, KSHH po mendon të çojë në Kushtetuese ligjin për policinë
A1 Report - KSHH, 557 kallëzime kanë nisur në Prokurorinë Tiranë, e 331 në Durrës
VOA - Ligji për Mbrojtjen nga Diskriminimi
Vizion Plus - KSHH, Krimi rrezikon shoqërinë
KSHH RAPORTI PER 2011 ZVARRITJE E PROCESEVE GJYQESORE
KOMITETI I HELSINKIT - Rasti Ardian Prrenjasi
A1 Report - Meçe Ka mbipopullim në burgje rrezikojmë gjobë nga Strasburgu
A1 Report - KSHH, Në 2013 kriminialiteti vijon ne nivele te larta
Vizion Plus - 30 Minuta, A bëhet dot drejtësi ne Shqipëri ! 30 Mars 2015
Vizion Plus - 7pa5 - Dita per te drejtat e njeriut 10 Dhjetor 2014
Vizion Plus - 7pa5 - Forumet e KSHH me studentet 5 Janar 2015

EVENTS

< 2017 >
July
MTuWThFSS
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
TOP