KSHH INFO

Funksionimi dhe strategjia e Komitetit Shqiptar te Helsinkit.

 

Strategjia 2016 - 2018

HomeKreu

Lajmi i fundit

DSC 1937.1

Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) ka studiuar dhe analizuar ecurinë e kallëzimeve të bëra nga Kontrolli i Lartë i Shtetit për vitin 2014, në dy prokuroritë e rretheve gjyqësore më të mëdha në vend, Tiranë dhe Durrës.

Lexo.....

Lajmi i fundit

IMG 20161110 WA0100

Në datat 10 dhe 11 Nëntor 2016, Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) vijoi në Qytetin e Korçës, nismën e ndërgjegjësimit dhe aktivizimit për Reformën në Drejtësi.

Lexo...

NJOFTIME

NJOFTIM PËR TË GJITHË TË INTERESUARIT, NXËNËS TË SHKOLLAVE TË MESME

ÇELET KONKURSI PËR PUNIMET ARTISTIKE PËR TË DREJTAT DHE LIRITË E NJERIUT

Me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit dhe përfshirjen aktive të të rinjve në mbrojtjen dhe respektimin e lirive dhe të drejtave të njeriut në vendin tonë, Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KShH) organizon një konkurs me nxënës të 3 shkolla të mesme të Tiranës.

KShH fton dhe inkurajon nxënësit e Shkollave të Mesme “Qemal Stafa”, “Aleks Buda” dhe Liceu Artistik “Jordan Misja”, të jenë pjesëmarrës dhe të shprehen artistikisht lidhur me të Drejtat e Njeriut nëpërmjet:

Lexo më tepër

ZGJEDHJET VENDORE

Mos humbisni mundësinë që më 21 Qershor të kontribuoni për të zgjedhur organet drejtuese të pushtetit vendor të zonës ku banoni!

VOTO NE 21 QERSHOR

FORMULARI I ANKESAVE

formFormulari i ankesave KSHH.

Hape...

KONTAKTO

contactTelefononi dhe denonconi.

Kliko...

Go to top